Privacy Policy

Duffree Media respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Duffree Media zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

Duffree Media gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar support@mitchy.nl.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Duffree Media verkoopt uw gegevens niet?
Duffree Media zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Computergegevens
Bij het verzenden van het contactformulier wordt buiten de gegevens die u aan ons doorgeeft, uw IP adres geregistreerd. Dit om misbruik van het systeem te voorkomen en bij eventuele problemen actie te kunnen ondernemen.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Duffree Media, dan kunt u een e-mail sturen support@mitchy.nl.
Onze supportmedewerkers zullen u verder helpen aan de informatie die u nodig heeft. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.